Pokalla Suomen parhaaksi verkkosivuksi?

Kosilan kehittämä verkkosivusto Pokka osallistuu Finnish Web Award –kilpailuun. Katso, ansaitseeko Pokka sinun äänesi Suomen parhaana verkkosivuna!

Pokka on asenteella ja ammattilaisten hartiavoimilla tehty verkkolehti. Parhaimmat Pokka-jutut ovat saaneet kymmeniä tuhansia lukijoita ja herättävät kuumottavaa keskustelua. Pokka ei pelkää sanoa suoraan, kertoa koskettavia tarinoita ja ravistella pölyttyneitä ajatuksia.

Pokan lukijat ovat pääosin 20-35-vuotiaita naisia ja miehiä, mutta jutut kolahtavat usein kaikenikäisille. Verkkolehti on avoimen kaupallinen, joten osa sisällöstä on tehty yhteistyössä yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Sivuston kehitystyössä kiinnitettiin erityistä huomiota sivuston responsiivisuuteen, sillä yli 80 % sivuston kävijöistä lukee sitä mobiilissa. Myös sivuston visuaalista ulkoasua sekä käytettävyyttä viilattiin huolella.

Pokka hyödyntää Kosilan tuottamaa POI24-julkaisujärjestelmää. Uusien sisältöjen julkaiseminen on järjestelmän avulla helppoa. POI24-julkaisujärjestelmän kautta onnistuvat myös some-jakojen toteuttaminen.

Äänestä Pokkaa tästä!