KOSILA PUB –
JULKAISE MONIPUOLISEMMIN

Kustannusalan digitaalinen murros on mahdollisuus, josta autamme ottamaan kaiken irti. Kosila PUB on ratkaisu kustannus- ja painoalan edelläkävijöille. Asiakkaitamme ovat digimurroksesta uusia mahdollisuuksia hakevat mediatalot, asiakaslehdet, erikoislehdet, sanomalehdet ja mainostoimistot. Tule mukaan!

KOSILA PUB TOTEUTTAA LEHTESI DIGILOIKAN HELPOSTI

Kosila PUBin tekijöillä on pitkä kokemus kustannus- ja painoalan haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Olemme luoneet yhden ratkaisun, jolla taklataan monta julkaisijan arjen ongelmaa. Kosila PUB -ratkaisuilla julkaiset sisältöä monikanavaisesti, keräät ja hyödynnät muissa kanavissa julkaistua tietoa ja analysoit sisältöjesi kiinnostavuutta kaikissa kanavissa.

Kosila PUB järjestelmä koostuu moduuleista ja voit ottaa käyttöösi sinun kokonaisuutesi sopivat palvelut. PUBin ratkaisut yhdistyvät sujuvasti myös jo käytössä oleviin järjestelmiin.

logo-ilkkayhtyma
logo-karjalainen
logo-hss-media
logo-akaanseutu
logo-kainuunsanomat

Tilaa uutiskirje kustannusalan digitalisoitumisen mahdollisuuksista

 KOSILA PUB RATKAISUT

Tutustu Kosila Pubin ratkaisuihin, joiden avulla digitalisoit julkaisusi, tehostat toimintaasi ja myyt enemmän. Kustannus- ja painoalan asiantuntijamme auttavat eteenpäin.

Kosila_Pub kaavio
kosila-pub-desk-small

KOSILA PUB DESK

Kosila Pub Desk on medianhallintatyökalu, joka helpottaa sisällöntuottajien työprosesseja. Kosila Pub Deskin avulla luot sisältöjä millä päätelaitteella tahansa ja keräät tietoa digitaalisista kanavista. Deskin avulla julkaiset sisällöt verkkosivuille, sovellukseen, sosiaaliseen mediaan ja paperilehteen mistä tahansa ja milloin tahansa.

Plugarinaytolla

KOSILA PUB TOOLS

Kosila Pub Toolsissa pääset julkaisemaan monipuolista digilehteä. Voit maustaa digilehteä erilaisilla rikasteilla, kuten kuvagallerioilla, videoilla ja linkeillä. Kosila Pub Toolsilla hallinnoit digitaalisten julkaisujen jakelun, lukijoiden kirjautumisen ja käyttäjätunnusten hallinnan. Työkalupakistamme löytyy myös helppo tapa ohjata lukijoiden ilmoitukset verkon itsepalvelun kautta lehteen.

sanomalehti-digitaaliseksi

KOSILA PUB READ

Kosila Pub Read sisältää lehden julkaisijalle suunnitellun verkkolehtikonseptin ja sovellukset, joissa hyödynnetään yhteisöllisyyttä tukemassa lehden tuottamaa sisältöä. Näköislehtialustamme on suunniteltu istumaan Kosila Pub Read kokonaisuuteen ja tarjoamaan rikastetun lukukokemuksen lehden päivittyvien verkkouutisten rinnalle.

Lukualustaratkaisumme täydentää digitaalinen julkaisupankki, johon painotalon on helppo koota asiakkaiden julkaisut luettavaksi digitaalisesti.

KIINNOSTUITKO KOSILAN
PALVELUISTA?

kosila-logo-nega2

KOKKOLA

Rantakatu 10 
PL 45, 67101 Kokkola 
020 750 4560 

VAASA

Hietasaarenkatu 19 
65100 Vaasa
020 750 4554

HELSINKI

Ludviginkatu 6
00130 Helsinki 
040 900 9007