Jopoxilla merkittävää kasvupotentiaalia

Urheiluseurojen toiminnanohjausjärjestelmä Jopox pääsi Pohjanmaan KasvuOpen –tapahtumassa hienosti top viiden parhaan kasvuyrityksen joukkoon! Vaikka finaalipaikkaa valtakunnalliseen kisaan ei tullut, käteen jäi paljon uusia näkemyksiä, ideoita ja kontakteja. Tapahtumassa saatiin vahvistusta siihen, että Jopox on tuotteena ainutlaatuinen ja sen kasvupotentiaali on merkittävä.

Suomen suurimmassa kasvuyrittäjyysohjelmassa KasvuOpenissa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Näistä ideoista otetaan nyt oppia ja lähdetään tekemään Jopoxista menestystuote.

Jopox on kasvanut viime aikoina kovaa vauhtia ja mukana on jo yli 130 urheiluseuraa ympäri Suomea. Jopox tarjoaa myös mahdollisuuden mainostaa näiden seurojen sivuilla ja mainoksen voi kerralla varata vaikka kaikkien seurojen sivuille. Myyjiä kannustetaan ottamaan Jopox myyntisalkkuunsa, sillä urheilevat perheet ja seurapäättäjät ovat kiinnostava kohderyhmä monelle yritykselle ja toimijalle. Jos haluat tietää lisää Jopoxin mainosmyynnistä tai sinulle tulee mieleen potentiaalinen mainostaja Jopoxiin, niin yhteyttä kannattaa ottaa Tom Hedmaniin tom.hedman@jopox.fi .