AVOIMET TYÖPAIKAT

Kosila on vahvasti ajassa kiinni oleva suomalainen ohjelmistotalo. Intohimonamme on asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja uusien menestystarinoiden luominen. Työntekijöillemme tarjoamme eturivin paikan digitalisoituvassa maailmassa. Kosila on myös Suomen suurimpia M-Files -tiedonhallintajärjestelmän jälleenmyyjiä. Olemme osa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj -konsernia*.

Haemme jatkuvasti uusia ohjelmistokehittäjiä Kokkolaan. Jätä hakemus, jos kiinnostaa työskentely Kosilassa. Kaipaamme ihmisiä mm. seuraaviin tehtäviin:

Sovelluskehittäjä (senior)

Tervetuloa Kosilaan jos sinulla on hyvää ja monipuolista ohjelmointitaitoa sekä intohi­moa kehittyä. Hallitset uusimmat käyttöliittymä- ja ohjelmointitekniikat ja sinulla on vankkaa kokemusta Microsoftin eri teknologioista. 

Tarjoamme mielenkiintoisia töitä erilaisten verkkopohjaisten sovellusten kehitys-, toteutus-, tuki- ja ylläpitotehtävissä sekä mahdollisuutta osallistua monipuolisiin digitaalisen liiketoiminnan asiakasprojekteihin. Tehtäväsi koostuvat koodauksesta eri web-ohjelmoinnin ympäristöissä pääasiassa Microsoftin työkaluin.

Arvostamme laajaa osaamista Microsoft teknologioista kuten:

  • .NET ja/tai .NET Core
  • Web-teknologiaosaamista (Javascript)

Arvostamme myös seuraavia osaamisalueita

  • Mobiilipuolen osaamista (React/Xamarin)
  • Tietokantaosaamista (Postgres SQL, Oracle)
  • SCRUM-mallin mukaisia työskentelytapoja
  • Ymmärrystä pilvipalveluista (Azure, Amazon)

Täytä hakemuksesi osoitteessa https://rekry.kpk.fi/Avoin-hakemus.aspx. 
Liitä mukaan CV ja avoin kuvaus osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
johtaja Juha Erkkilä
juha.erkkila@kosila.fi

 

Sovelluskehittäjä (junior)

Haemme hyvää tyyppiä, joka haluaa ke­hittyä devaajana huippuammattilaiseksi. Voit olla valmistumassa oleva opiskelija tai vastikään koulusta valmistunut koodaaja. 

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä kehitystiimissämme kokeneiden ammattilaisten kanssa. Tehtäväsi on koodata netti- ja mobiilisovelluksia asiakasprojekteihin.

Odotamme sinulta ohjelmointiosaamista ja mielenkiintoa Microsoftin eri teknologioista (.NET ja /tai .NET Core -osaaminen). Ennen kaikkea arvostamme, että olet aina valmis oppimaan uutta ja heittäytymään uusiin haasteisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työkentän monimediaympäristössä, taitavan tiimin tuen ja osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä vakavaraisen konsernin henkilöstöedut. Työssäsi pääset käsiksi haasteellisiin digiliiketoiminnan projekteihin.

Täytä hakemuksesi osoitteessa https://rekry.kpk.fi/Avoin-hakemus.aspx. 
Liitä mukaan CV ja avoin kuvaus osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa
johtaja Juha Erkkilä
juha.erkkila@kosila.fi

 

KIINNOSTUITKO KOSILAN
PALVELUISTA?

kosila-logo-nega

KOKKOLA

Rantakatu 10 
PL 45, 67101 Kokkola 
020 750 4560 

VAASA

Pitkäkatu 55
65100 Vaasa
020 750 4554

HELSINKI

Unioninkatu 20-22
00130 Helsinki 
040 900 9007

TAMPERE

Kalevantie 2 
33100 Tampere
050 911 3508