Kosila Pub

Kosila Pub Julkaisijoille

Haluan tietää lisää

Kosila Pub tekee helpoksi tiedon keräämisen, sisällön monikanavaisen julkaisemisen ja sen analysoinnin. Näin aikaa säästyy tärkeimmälle asialle – hyvän sisällön luomiselle. Tuloksena on ylivoimainen käyttökokemus julkaisijoille, lukijoille ja asiakkaille.

  • Ilkka-Yhtymä
  • Karjalainen
  • Suomen Lehdistö
  • HSS Media
  • Akaan seutu
  • Kainuun Sanomat
Ukkelit

KOSILA PUB toteuttaa lehtesi digiloikan helposti

Sinkoiletko usean eri järjestelmän välillä, joista yksikään ei vastaa täysin tarpeitasi? Kosila PUBin tekijöillä on pitkä kokemus kustannus- ja painoalan haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Siksi halusimme luoda yhden ratkaisun, jolla taklataan monta arjen ongelmaa. Alan digitaalinen murros on mahdollisuus, josta autamme ottamaan kaiken irti.

Kosila PUB on alusta, jolla julkaiset sisältöä monikanavaisesti, keräät ja hyödynnät muissa kanavissa julkaistua tietoa ja analysoit sisältöjesi kiinnostavuutta kaikissa kanavissa. 

Voit ottaa käyttöösi koko Kosila PUBin tai vain tarvitsemasi osan siitä. PUBin ratkaisut yhdistyvät sujuvasti myös jo käytössä oleviin järjestelmiin. 

Valinta

EDELLÄKÄVIJÖIDEN
VALINTA

Kosila PUB on ratkaisu kustannus- ja painoalan edelläkävijöille, joita ovat mm. mediatalot, asiakaslehdet, erikoislehdet, sanomalehdet sekä mainostoimistot. Tule mukaan!

Valinta

YLIVOIMAINEN
KÄYTTÖKOKEMUS

Lupaamme ylivoimaisen käyttökokemuksen sisällöntuottajille ja toimittajille, myyjille sekä loppuasiakkaana oleville lukijoille ja asiakkaille. Kysy lisää!

Valinta

TARJOLLA
HELPPOUTTA 

Tehtävämme on tarjota helppoutta. Kosila PUB on helppo ostaa, sillä on helppo tehdä töitä ja sen julkaisukanavia on helppo käyttää. Ota yhteyttä ja helpota elämääsi!

KOSILA PUB -RATKAISUT

Voit ottaa käyttöösi koko Kosila PUB –kokonaisuuden tai vain haluamasi osan siitä.

KOSILA PUB
DESK

Kosila Pub Deskissä pääset julkaisemaan sisältöjä verkkosivuille, sovellukseen ja sosiaaliseen mediaan. 

Pystyt myös keräämään tietoa muista digitaalisista kanavista ja sosiaalisesta mediasta. Voit uudelleen julkaista sisältöä omiin kanaviisi ja seurata alueen, alan tai valitsemasi teeman julkaisuja muissa digitaalisissa kanavissa. Pääset myös siirtämään sisältöjä printtilehden taittoon.

KOSILA PUB
TOOLS

Kosila Pub Toolsissa pääset julkaisemaan monipuolista digilehteä. Voit maustaa digilehteä erilaisilla rikasteilla, kuten kuvagallerioilla, videoilla ja linkeillä. Pystyt jakamaan digilehden sisältöä myös muissa kanavissa. 

Tulevaisuudessa pääset myös näkemään, mitkä digilehden sisällöistä kiinnostavat lukijoita eniten. Analytiikan avulla voit tehdä entistä parempaa sisältöä.

KOSILA PUB
READ

Kosila Pub Read sisältää julkaisijalle suunnitellut verkkosivut, jonne sisällöt siirtyvät joustavasti Deskin kautta tai toimitusjärjestelmästä. Sivustoa voidaan maustaa rikastetulla digilehdellä, jonka voi tilata myös erikseen nykyisille verkkosivuille. 

Sivustoon voidaan lisätä myös verkkokauppa tai sovellus, jossa hyödynnetään lehden ja yhteisön luomaa sisältöä.

KOSILA PUB
ANALYTICS

Kosila Pub Analytics tulee olemaan kaikki julkaisukanavat kattava analysointipalvelu, jonka avulla tunnistat lukijasi ja asiakkaasi, ja saat tietoa heidän käyttäytymisestään. 

Palvelun avulla pystyt analysoimaan julkaisemasi sisällön kiinnostavuutta sekä ohjaamaan toimintaa ja resursseja analysoinnin antamien tietojen pohjalta. Lukijoiden ja asiakkaiden tunnistaminen on etu myös ilmoitusmyynnissä.

Oletko valmis digiloikkaamaan?

Ukkelit

JAAKKO SIPOLA
050 911 3508
jaakko.sipola@kosila.fi

Ukkelit

JARI RÄIKKÖNEN
040 900 9007
jari.raikkonen@kosila.fi

TILAA ESITTELY

Etunimi ja Sukunimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Yritys