B2B Tilausportaalit

Ota digiloikka!

Tehdään digitalisaatiosta konkreettista, innostavaa ja tuottoisaa.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Tilausportaali osana sivustoa tai irrallisena ympäristönä

Tilausportaalin toiminnot voivat toimia saumattomana osana yrityksesi verkkosivustoa, jolloin saat portaalin käyttäjät automaattisesti yrityksesi muun viestinnän ääreen. Tilausportaali voidaan ottaa käyttöön myös täysin irralliseen ympäristöön, mikäli se halutaan selkeästi erottaa yrityksenne muusta verkkosivustosta.

Käyttötarpeen mukainen ulkoasu

Graafikkomme suunnittelevat tilausportaalin ulkoasun käyttötarpeen mukaan. Mikäli portaali toimii osana sivustoa, on graafiset vaatimukset yleensä suuremmat kuin esim. silloin, jos halutaan perustaa selkeä ja suoraviivainen tekninen tilausjärjestelmä vain haluttujen asiakasryhmien käyttöön.

Asiakaskohtaiset tuotteet ja sopimushinnastot

Hinnastologiikan avulla voit hinnoitella valitsemiasi tuotteita asiakaskohtaisesti. Tilausportaalin käyttäjä näkee tuotteiden hinnat omilla sopimushinnoillaan. Valitut tuotteet voivat olla esillä vain valituille käyttäjille. Hintaportaiden avulla voit hinnoitella tuotteita tilausmäärien mukaan.

Integraatioilla automatisointia yrityksenne taustajärjestelmiin

Olemme erikoistuneita erilaisten tiedonsiirto integraatioiden toteutuksiin. Järjestelmästämme löytyy nykyaikaiset vakioidut webservice -teknologiaa hyödyntävät rajapintaratkaisut, joita taustajärjestelmän toimittajanne voi hyödyntää. Räätälöimme itse myös erilaisia toteutuksia ja kokemusta löytyy taustajärjestelmien webservicelogiikoiden hyödyntämiseen. Perinteisempään tiedostopohjaiseen tiedonsiirtoon löytyy myös omat ratkaisut. Lisäksi järjestelmästämme löytyy ratkaisut kuvamateriaalin automaattiseen siirtoon ja kuvien automaattiseen käsittelyyn.

Kiinnostuitko Kosilan palveluista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää