Avoimet työpaikat

MEILLÄ ON KAKSI AVOINTA TYÖPAIKKAA (Graafinen suunnittelija ja web-analyytikko)

HAEMME GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA / WEB DESIGNERIA

Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkkauksen, taitavan tiimin tuen sekä mielenkiintoisen työkentän monimediaympäristössä. Työssäsi pääset käsiksi haasteellisiin digiliiketoiminnan projekteihin. Työskentelypisteeksi voit valita Vaasan tai Kokkolan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskennellyt digitaalisten palveluiden muotoilun parissa ja osaat luoda visuaalisesti näyttäviä responsiivisia sivustoja. Käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu ovat sinulle tuttuja ja himoitset oppia niiden uusimmat teknologiat. Työskentelet suoraan asiakkaiden kanssa, joten omaat hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtä aikaa ja pysyt sovitussa aikataulussa.

Odotamme sinulta

 • osaamista verkkopalveluiden graafisesta suunnittelusta
 • käytettävyyteen liittyvien tekniikoiden ja työkalujen osaamista
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • projektinhallintataitoa

Arvostamme osaamista myös näistä

 • verkkokaupat, varauspalvelut ja B2B-portaalit
 • HTML5, CSS3, Javascript ja jQuery
 • Google Analytics ja hakukoneoptimointi
 • WordPress

Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme hyvät urakehitysmahdollisuudet nopeasti kehittyvällä alalla. Tarjoamme myös vakavaraisen yhtiön monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juha Erkkilä
johtaja
juha.erkkila@kosila.fi

Hakeminen

Täytä hakemuksesi 31.7.2017 mennessä osoitteessa www.kpk.fi/tyopaikat. Liitä mukaan hakemukseesi CV:si sekä avoin kuvaus osaamisestasi.


Haemme WEB-ANALYYTIKKOA / ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen työkentän monimediaympäristössä, taitavan tiimin tuen ja osaamistasi vastaavan palkkauksen. Työssäsi pääset käsiksi haasteellisiin digiliiketoiminnan projekteihin.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskennellyt digitaalisen markkinoinnin tai digitaalisten palveluiden muotoilun parissa. Tiedät, miten asiakaskokemusta kannattaa mitata ja hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on intohimoa ja kiinnostusta laajemminkin yritysten analytiikan kehittämiseen. Työskentelet suoraan asiakkaiden kanssa, joten omaat hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtä aikaa ja pysyt sovitussa aikataulussa.

Odotamme sinulta

 • hakusanamainonnan hallintaa (Google AdWords)‎
 • vahvaa Google Analytics -osaamista
 • optimointityökalujen käyttökokemusta
 • datan analysointitaitoa, löydät olennaiset tiedot ja osaat raportoida niistä
 • sosiaalisen median mainostyökalujen tuntemista (Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn)

HTML/CSS, Javascript ja jQuery ovat sinulle myös tuttuja. Arvostamme myös QlickView-raportointityökalun tuntemista ja kokemusta projektijohtamisesta.

Perehdytämme tehtävään ja tarjoamme hyvät urakehitysmahdollisuudet nopeasti kehittyvällä alalla. Tarjoamme myös vakavaraisen konsernin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juha Erkkilä
johtaja
juha.erkkila@kosila.fi

Hakeminen

Täytä hakemuksesi 21.7.2017 mennessä osoitteessa www.kpk.fi/tyopaikat. Liitä mukaan hakemukseesi CV:si sekä avoin kuvaus osaamisestasi.

Kiinnostuitko Kosilan palveluista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää