Avoimet työpaikat

Kosila on vahvasti ajassa kiinni oleva suomalainen ohjelmistotalo. Intohimonamme on asiakkaiden digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja uusien menestystarinoiden luominen. Työntekijöillem­me tarjoamme eturivin paikan digitalisoituvassa maailmassa. Kosila on myös Suomen suurimpia M-Files -tiedonhallintajärjestelmän jälleenmyyjiä. Olemme osa KPK-yhtiöitä.

Etsimme Kokkolan toimipisteeseen kahta uutta tekijää

Sovelluskehittäjä (senior)

Sinulla on hyvää ja monipuolista ohjelmointitaitoa sekä intohi­moa kehittyä edelleen. Hallitset uusimmat käyttöliittymä- ja ohjelmointitekniikat ja sinulla on vankkaa kokemusta Microsoftin eri teknologioista. Ennen kaikkea arvostamme, että olet aina valmis oppimaan uutta ja heittäytymään uusiin haasteisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisia töitä erilaisten verkkopohjaisten sovellusten kehitys-, toteutus-, tuki- ja ylläpitotehtävissä sekä mahdollisuutta osallistua monipuolisiin digitaalisen liiketoiminnan asiakasprojekteihin. Tehtäväsi koostuvat koodauksesta eri web-ohjelmoinnin ympäristöissä pääasiassa Microsoftin työkaluin.

Odotamme sinulta laajaa osaamista Microsoft teknologioista kuten:

  • .NET ja/tai .NET Core
  • Web-teknologiaosaamista (Javascript)
  • Arvostamme myös seuraavia osaamisalueita
  • Mobiilipuolen osaamista (React/Xamarin)
  • Tietokantaosaamista (Postgres SQL, Oracle)
  • SCRUM-mallin mukaisia työskentelytapoja
  • Ymmärrystä pilvipalveluista (Azure, Amazon)

  Sovelluskehittäjä (junior)

  Voit olla valmistumassa oleva opiskelija tai vastikään koulusta valmistunut koodaaja. Haemme hyvää tyyppiä, joka haluaa ke­hittyä devaajana huippuammattilaiseksi.

  Tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä kehitystiimissämme kokeneiden ammattilaisten kanssa. Tehtäväsi on koodata netti- ja mobiilisovelluksia asiakasprojekteihin.

  Odotamme sinulta ohjelmointiosaamista ja mielenkiintoa Microsoftin eri teknologioista (.NET ja /tai .NET Core -osaaminen). Ennen kaikkea arvostamme, että olet aina valmis oppimaan uutta ja heittäytymään uusiin haasteisiin.

  Tarjoamme mielenkiintoisen työkentän monimediaympäristössä, taitavan tiimin tuen ja osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä vakavaraisen konsernin henkilöstöedut. Työssäsi pääset käsiksi haasteellisiin digiliiketoiminnan projekteihin.

  Täytä hakemuksesi viimeistään 29.7.2018 men­nessä osoitteessa www.kpk.fi/tyopaikat. Liitä mukaan hakemukseesi CV:si sekä avoin kuvaus osaamisestasi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi


  HALUATKO KOSILAAN TÖIHIN?

  Lähetä meille avoin hakemus.

  Juha Erkkilä
  johtaja
  juha.erkkila@kosila.fi

  Kiinnostuitko Kosilan palveluista?

  Ota yhteyttä ja kysy lisää